top of page

za 28 aug

|

Gemeenschapscentrum de oude pastorie

Poëzie in de Oude Pastorie

‘Poëzie in de Oude Pastorie’ is een gratis poëziefestival waar bekende dichters en aanstormende talenten, lokale schrijvers en internationale auteurs samen het podium delen. Het festival is toegankelijk voor iedereen en het hele gezin. © Gemeente Kapelle-op-den-Bos

Poëzie in de Oude Pastorie
Poëzie in de Oude Pastorie

Tijd en locatie

28 aug 2021, 14:00 – 19:00

Gemeenschapscentrum de oude pastorie, Kerkstraat 24, 1880 Nieuwenrode, België

Over het evenement

Poëzie in de Oude Pastorie’ is een gratis poëziefestival waar bekende dichters en aanstormende talenten, lokale schrijvers en internationale auteurs samen het podium delen. Het festival is toegankelijk voor iedereen en het hele gezin. Zowel de ervaren poëzielezers als nieuwsgierige ontdekkers vinden hun gading in een charmant decor, de tuin van de oude pastorie te Nieuwenrode.

Programma

Deuren: 13.00 u.

Literair programma: 14.00 - 19.00 u.

Wandel gerust even tot bij de pastoriebar om iets te eten of een lokaal bier te proeven, tot bij het boekenkraam van de Oxfam Bookshop of gewoon rond de pastorie om de verzen die je hoorde te laten inzinken. Geniet ook van muzikale intermezzo’s en breng gerust een picknick mee.

Optredens van Patrick Conrad, Daan Doesborgh, Sholeh Rezazadeh, David Troch, Dominique De Groen, Geert Jan Beeckman, Hedwig Du Jardin, Jens Meijen, Johan Clarysse, Kenneth Swaenen, Kevin Amse, Maxime Garcia Diaz, Michael Vandebril en Rik Dereeper.

We sluiten 'Poëzie in de Oude Pastorie' af met 'De Gedichtencarrousel'. Tijdens de gedichtencarrousel krijg jij, als (amateur)dichter in ons publiek, de gelegenheid om uit eigen werk voor te dragen. Hoe dat precies werkt leggen we op 28 augustus uit.

Locatie & Bereikbaarheid

Gc de oude pastorie

Kerkstraat 24

1880 Kapelle-op-den-Bos (in deelgemeente Nieuwenrode)

Parkeergelegenheid en fietsenstalling aan de kerk van Nieuwenrode.

Bereikbaar via het openbaar vervoer met de trein tot station Kapelle-op-den-Bos vervolgens met de bus lijn 260 Brussel - Willebroek - Puurs.

© Gemeente Kapelle-op-den-Bos

Deel dit evenement

bottom of page